Mentally blocked
Currently having what we called MENTALLY BLOCKED and it happened while editing my final draft for editorial assignment!  How worse it could be and need to be send TODAY!!!  Gosh...need a break so this is what am doing now...hehehehe



It so addicted and almost forgot about the assignment...bah me sambung kerja balik lah.
www.tips-fb.com
Shall I Compare Thee To A Summer's Day?
 
Shall I compare thee to a summer's day?
Thou art more lovely and more temperate.
Rough winds do shake the darling buds of May,
And summer's lease hath all too short a date.
Sometime too hot the eye of heaven shines,
And often is his gold complexion dimmed;
And every fair from fair sometime declines,
By chance, or nature's changing course untrimmed.
But thy eternal summer shall not fade
Nor lose possession of that fair thou ow'st;
Nor shall death brag thou wand'rest in his shade,
When in eternal lines to time thou grow'st,
So long as men can breathe or eyes can see,
So long lives this, and this gives life to thee.
-william shakespeare-
www.tips-fb.com

How Do I Love Thee?
Valentine Love Poems

www.tips-fb.com
Saja....
Pictures were taken before week of ke"busy"an, in IT lecture. 



And...on my way back home hehehehe
www.tips-fb.com
Shin Chan
Siapa yang tidak pernah tengok animasi Shin Chan ni.  Hehehe lucu betul kan.  Kadang2 bikin gerigitan (geram) tengok budak kecil tu.  Kesian mamanya kena buli oleh Shin Chan hahahahaha.  Wah skemanya ayat me awal pagi ni, macam formal dan tidak formal punya ayat.
Anyway me saja mau kongsi cerita tentang animasi/katun jepun pagi ni untuk dapatkan mood yang hokey.  Bah besa lah bila time teda mood ni, mestilah mau cari mood kan baru lah ada motivasi mau buat kerja.  Actually bahan untuk cerita si shin chan ni sudah lama cuma teda kesempatan ja mo post hehehe.  Last week busy kan (will post later) so balas dendam ni minggu lah.

Can't really remember when I watched Shin Chan ni but it really entertained me yang kepenatan mau mampos.  Balik ja dari opis, me trus mengadap tv (hehehe gobulan), nah ngam2 lagi si Shin Chan.


 
Nah si Shin Chan pigi sikul naik bas pink karer...ada ikur lagi tu bas hehehe
Jadi ninja kunun si Shin Chan (ketawa beguling2)
Finally ... budak kecik balik rumah.


Overall...all my kepenatan gone because of Shin Chan.
www.tips-fb.com
Busy
Earlier this week, the HR officers came for staff's evaluation (if I not mistaken lah) and everybody was busy preparing the FM or just updating the contents.  


 
  
  
  
  
 
www.tips-fb.com
Penat
Assalamualaikum wbt.
Hari ini Cik Kimora sungguh penat dan juga migrain yang sudah 3 hari belum sembuh2.  Minggu ini sungguhlah minggu yang tersangatlah busy.  Cik Kimora mau membebel tapi petang ini Cik Kimora kena edar flyers di tamu gadang dalam usaha untuk mempromosi aktiviti jabatan.
Aiyooo...bah me pegi tamu gadang dulu ya.....
www.tips-fb.com
Parking Ticket
As I said in my early post, went to KF for lunch and the special occasion ---> bayar itu parking ticket.  In my mind kan mesti lah banyak ni.  Actually, bukan semua orang tahu DBKK ada buka kaunter checking ni, so kiranya tidak juga lah lama mau beratur.  Sampai di sana, ada lah beberapa orang, ok lah kan but kena tunggu juga sebab banyak juga kiriman no dari kawan2 dorang.  What I can see lah, 1 orang ada macam 5 no. kereta gitu atau less. 

Check punya check...overall parking fee yang me belum bayar @ tertunggak adalah RM275.07 then after discount 95% me bayar RM42.30.  Itu adalah kiraan sehingga 31 Mac 2008 so April hingga Julai belum ada lagi.  Kena check lah lepas ni mana2 lagi tu parking ticket yang belum dibayar.  Mau juga bagitau opismate tapi my hp kan tertinggal dirumah so after balik opis lah. 

Masuk ja main gate tu, si asuk tersebut pasal kad raya, baru me teringat belum ambik untuk boss lagi.  Pegi lagi ambik di opis dia then sampai ja opis nah pot pet pot pet me kestau orang opis.  Apa lagi cepat2 lah dorang pi KF.  Siapa yang tidak mau kena bagi discount kan.....hehehhee.  Bah sekian lah dulu untuk petang ini....nanti kejap lagi boss balik dari kuliah, kedapatan nanti ahahahahha. (^_^)
www.tips-fb.com
Arrrgggh...
I was in the middle of typing but suddenly hit the delete button instead of minimize button, what the .... aiyooo habis lah segala karangan cerita!!!!  What's wrong with me today?  I left my-most-important-gadget-in-the-entire-world which is my hp at home.  I only realized it when I wanted to tranfer some pictures to my pc.  Buduhnya me!!!  Then I called Asuk to inform him that the thing left at home.  I have lunch date with him today - in speacial occasion:  menchecking itu parking punya fee lah dengan DBKK di KF.  I was on the phone when he called and I just simply said will call him back.  He already checked but his car on brapa mo kena bayar but totally forgot my car's no. Aiyoo.....frustrated but hey...man tend to forget about small2 or even big2 thing except for the BOLA SEPAK right?
Bah....me pun teda mood sudah mo taip panjang2 ni.  Later lah....
www.tips-fb.com
Bebelan Cik Kimora
Assalamualaikum wbt.

Selamat pagi semua.  Hari ini Cik Kimora mau membebel, ya dia sangatlah teruja mau membebel pagi ini.  Kenapa ya?  Baiklah, kita biarkan si Cik Kimora ini meneruskan bebelannya kerana jari2nya sudah tidak sabar untuk menaipkan siri bebelan hehehe..wah bidaknya ayat ini macam terlalu formal pulak.
Actually, kemarin me tengah mental-breakdown sikit kerana atas sebab2 yang ... BIARLAH RAHSIA ... (ikut irama lagu Siti Nurhaliza).  So hari ini me sudah cool-down kan so mau balas dendam untuk membebel, banyak cerita kemarin mau dipublish tapi ya mentalku sakit jadi hari ini aku mau membebel sama kamu semua (hahaha).  

This late kan me cepat sangat terasa atau kecik hati even small2 thing pun.  Macam teruk betul pulak my PMS kali ni.  But me marah atau merajuk bukannya lama sangat pun, paling cepat 2 jam paling lambat pun sehari lah, itu pun depending on what matter lah.  Biasalah kan mau kasi cool-down mah, kalau tidak pun me kasi luah saja apa yang terbuku hehehe tapi paling kerap me just keep silent eventhough badan me kepanasan dek aura kemarahan itiew...hehehe.  Bukan tidak mau mempertahankan diri cuma me takut ja mulut me tidak boleh dicontrol ayu, terlepas lah pulak perkataan2 yang tidak sepatutnya keluar....kaaan?

Dulu masa zaman2 persekolahan, me boleh tahan juga panas baran.  Cakap main lepas ja, kiranya ramai juga yang tidak berapa suka berkawan dengan me hehehe.  Lebih2 lagi bila me terpilih jadi pengawas sekolah...habis semua lah kesalahan dicatat.  Later on me kena tegur jugalah oleh ketua pengawas untuk lebih bertoleransi.  Bila ingat balik lucu juga.

Kiranya sekarang ni me kena fikir consequencesnya kalau cakap main lepas ja.  Yalah sudah besar panjang so gunalah akal fikiran yang telah dikurniakan kepada kita.  Walaupun katanya kemarahan itu sampai ke tahap gaban...hehehhe mampukah kita bersabar?  Tepuk dada tanya selera....

Okie, me mau membebel topik lain pulak.

Next week will be the busiet week for us lah here.  Big event that suppose to be on Sept but diawalkan kerana Ramadhan akan bertandang pada bulan Sept.  This will be totally chaos cause only few days left kan.  This year macam kureng skit meriahnya may be it too soon or just me yang terasa begitu.  For me and my friends, the moment yang ditunggu is makan2 time di tamu gadang.  Well sort of lah since there will be more food stalls and more choices.  Bit crowded lah but lots of fun hehehe, will blog about it soon.

Last week was very tiring for me dengan kuliah yang berlambak (kunun) then as usual, me and my galprenz akan mengular ke 1 Borneo...

 
During our group discussion
 
Another group discussion 


 
Ching, Soety, Wati, Kak Mariam & Me
 
Me and Kak Mariam
 
Maru
 
 Ching and Azmi
 
Ms. Ixora
 
Hehehe ribut mo copy nota kuliah
 
Kakak and Adik in the same class...hehehe
  
 Ini lah yang makanan yang telah dimakan oleh 3 orang perempuan yang kelaparan.  Me and Anje order Laksa Penang, si Ching pulak Mee Kari, then tidak cukup lagi kami tambah Char Kuey Teow, pau ayam and 2 set dimsum.  Ndak kah gila makan begitu banyak.  Masa me ambik gambar ni, nampakkah tangan 2 perempuan di atas tu? Hehehe.. si Anje berabis mo angkat baju si Ching mo kasi tengok lemak dia hahahahahha.
 
Bertumpahan bah minuman kami...
 
Anje
 
Ching
 
Last but not least....me.
Bah sekian lah dulu untuk post kali ini...(^_^)
www.tips-fb.com
O sad monday morning...
Just plain monday and time goes by...it became very sad monday in the very early morning.  I just felt very upset and angry at the same time but useless.

I hope one day.............amin.  I keep it secret between me and myself.  Let time shows it all.

Just want to shout it loud S***T.
www.tips-fb.com
Rajuk


Rajuk hatiku ini...
sedih hatiku ini...
luka hatiku ini...

rajukku di pagi hari...
www.tips-fb.com
During APC 2008
I attended the APC 2008 this morning.  I took some pictures but not that really cantek lah hehehe yang ada dibawah ni ja yang ok-ok lah.  So...tengok ja lah gambar ya!

 
 Inside the hall.
  
 Farish, Aysa and Tietien telah disnap kerana bergosip di tepian tangga hahaha
  
Me and Syl dalam cubaan untuk mendapatkan shoot yang chantek.  Sorry lah kualiti gambar kurang menarik hehehe because hp cam ja.
  
 Aiyooo half ja muka me...
  
 Kimora and Ixora - wah terlebih sudah (^_^)
  
 Nenny and Rozaidah
  
 Hehehe.....
 
Pertandingan Ratu Kasut 2008
www.tips-fb.com
When everything is for fun...
Making friends is a way of getting to know more people, the girls say. And so keeping on changing friends, for them means continuing knowing more people. What do the boys say?

After SPM, it's impossible my girlfriend from Form Four is still with me, my little friend told me.

So, why have a girlfriend then?

For fun only. When there's no more fun, friendships end.

Oh my, is that your idea on friendships?

Well, everybody's doing that. It's the trend. I just follow.

For fashion, yes, we follow the trend. but for the right attitude towards making friends, can we follow the trend? When you find her no fun, you can say goodbye. Does that also mean when she finds you no longer attractive, she drops you?

Sure.

So, would you feel depressed after you have been dumped?

If she's my first girl, of course, I will.

Now, the same way, if you are her first boyfriend, she'll be hurt after you dumped her. If you're her don't-know-what-number boyfriend, she won't mind. Correct?

Logically yes.

If the truthful girl knew that your wanting a girlfriend was purely for the fun of it, she will have no way of knowing how many girlfriends you have before her.

So, before you make friends, you people already know that when there's no more fun, you will end the friendship. As such, does true friendship exist at all? While there's no sincerity at the beginning, there's also no direct, open and honest approach to the friendship. You are ever ready to drop her or vice versa on the slightest displeasure. Is there any value in such friendships? You make friends with a can't-care-less attitude. Can you be certain that all your girlfriends also have the same attitude?

Among the girls the norm is making friends is a way of getting to know more people. When they keep changing friends, they keep getting to know more.

But do all the girls share the same thinking? 100%?

Of course not.

So, if in the first place you make friends with playing games in mind while the girls is genuine, wouldn't you be considered insincere even from the start? You young people for always talk about being fair minded, how come your attitude for making friends is so unfair and superficial?

If you're truthful and the girl isn't, it's still unfair. The same also applies when the opposite happens. If both sides aren't truthful, what kind of friendships are you sharing?

The basic requirement for friendships, whether between the opposite or same sex is truthfulness and trust. Without both you needn't say you are making friends. It's more appropriate to say you are looking for temporary playmates. the question is at this day and age, you might be the girl's No. 10. Do you still fancy this kind of playmate?

So, I should look for the honest and sincere one?

However, if the truthful girl knew that your wanting a girlfriend was purely for the fun of it, she will have no way of knowing how many girlfriends you had had before her and changing partners frequently is not her thing. That way, do you think she will go deeper into the friendship with you?

And so, since your aim is for fun only, I'm afraid you will find friends among your own kind. Or else you would end up cheating the other side and thus hurt her. or you get hurt because the other side cheats you. Or you stay put, keep on cheating on each other.

As humans most of us can and are often capable of warm feelings. We can make more friends but it's not right to hurt them. We need to be sincere, truthful, trustworthy, honest and real in order to successfully relate to people.


Courtesy of NST, August 6, 2008. Written by Christine Vu.

www.tips-fb.com
www.tips-fb.com
I was supposed to post some entries due to my craziness memblog (banyak idea bah) but ended just like that because I'M SICK last monday. Well...just a fever and flu ja tapi kalau yang ini menyerang, saya rela terbaring di rumah dari duduk di dalam opis yang sejuk...oh no it will be more complicated and of course cik asma kita akan datang bertandang and me malas mau guna itu inhaler.

Sementelahan boss teda kan, so me pun mengambil kesempatan ini untuk buat beberapa projek yang tertunggak hehehe...wah skemanya, tapi malangnya cik internet amatlah slow hari ini so next time jalah buat projek tu.




hehehe cantikkan...perasannya kwang kwang kwang. Anyway mau buat lagi tapi cik internet tidak membenarkan.

Bah sekianlah dulu untuk ketika ini...
www.tips-fb.com
What I did when I'm bored...
hmmm



Macam kanak2 riang kan...


Hehehe


Gaya muka yang minta puji


Me and Miza


Saja ambik gambar masa meeting


My sandal yang buruk


Ambik gambar orang lain masa meeting

www.tips-fb.com