Macam Siti Nurhaliza?
Eee...cam belum bergerak lagi kan ke kampus hehehe.


Me ndak perasan pun my picture (below) ada persamaan dengan gambar Siti ... dari segi posing (cuma ndak senyum nampak gigi jeww), wearing red and the make up. Ndak ingat majalah apa, Keluarga atau Harmoni ni....itu pun si Wawa yang kasi tengok masa bersungkai di rumahnya last thursday...

Bah...nilai sendiri lah kan tapi for me...ndak lah sama bah kwang kwang kwang.



Serupa ka? Cam tidak ja pun....

www.tips-fb.com
Salam Ramadhan
Salam (^_^)


Ya I know I know....lama sudah tidak menjenguk belogs sendiri. Sibuk bah kunun dua tiga menjak ni. Permintaan untuk mengupload gambar dan aktiviti yang macam berkurun sudah tu pun ndak terbuat hehehe last-last di FB ja lah kena update.

Alhamdulillah, setakat ini puasa penuh walaupun pada hari pertama hingga kelima tu kena demam selsema dan juga suara bagaikan ROCK SUPERSTAR hehehe.

Besok kena bentang research proposal, alhamdulillah draf proposal sudah siap dan terima kasih En. S(yang hensem itieww) kerana menyemak hehehe (lecturer ini membuatkan me berada dalam mood yang GUMBIRA bila masuk kuliah dia). Yang menjadi kekangan hanya literature review, cam hampeh ja tapi bilang En. S kasi list ja apa yang ada...wah cam cloud 9 trus hehehe...eee jangan salah sangka, buat proposal ni bukan senang, mo 3 minggu kami asyik menunda kerana masih tidak bersedia.....

Bah....mo berinut dulu, pagi ni ada kuliah En. S...wow bersemangat bah (^_^). Okay lah Bedah...Kimora nak ke kuliah ... chow Bedah.
www.tips-fb.com
Ahmed, Ya habibi - Rabbani - www.mazouna.net

www.tips-fb.com
Corinne Bailey Rae- Put Your Records On

Three little birds, sat on my window.
And they told me I don't need to worry.
Summer came like cinnamon
So sweet,
Little girls double-dutch on the concrete.

Maybe sometimes, we've got it wrong, but it's alright
The more things seem to change, the more they stay the same
Oh, don't you hesitate.

Girl, put your records on, tell me your favourite song
You go ahead, let your hair down
Sapphire and faded jeans, I hope you get your dreams,
Just go ahead, let your hair down.

You're gonna find yourself somewhere, somehow.

Blue as the sky, sunburnt and lonely,
Sipping tea in the bar by the roadside,
(just relax, just relax)
Don't you let those other boys fool you,
Got to love that afro hair do.

Maybe sometimes, we feel afraid, but it's alright
The more you stay the same, the more they seem to change.
Don't you think it's strange?

Girl, put your records on, tell me your favourite song
You go ahead, let your hair down
Sapphire and faded jeans, I hope you get your dreams,
Just go ahead, let your hair down.

You're gonna find yourself somewhere, somehow.

'Twas more than I could take, pity for pity's sake
Some nights kept me awake, I thought that I was stronger
When you gonna realise, that you don't even have to try any longer?
Do what you want to.

Girl, put your records on, tell me your favourite song
You go ahead, let your hair down
Sapphire and faded jeans, I hope you get your dreams,
Just go ahead, let your hair down.

Girl, put your records on, tell me your favourite song
You go ahead, let your hair down
Sapphire and faded jeans, I hope you get your dreams,
Just go ahead, let your hair down.

www.tips-fb.com
Hari persandingan bapa dan mama hehehe somewhere in 1975


to be continue
www.tips-fb.com
Once upon a time....Part II
Salam and hi you guys...(^_^)


Kali ni gambar2 sekitar akhir 70an hehehe.

Rasanya dalam tahun 78 @ 79 lah since my bro lahir Nov 77

Mood perasan jap...kiut kan me di sini hehehehe @ tahun 76

hahaha kecik2 lagi sudah pandai posing...

to be continue...
www.tips-fb.com
Once upon a time....Part I (edited)
Salam and hi you guys...(^_^)


Another photos ... blast from the past hehehe


kalau x silap masa ni, umur dalam 7 @ 8 tahun, baru balik dari mengaji hehehe

di kampung, me (bercekak pinggang tu), my bro (hahaha saturang ja lelaki time ni), yg mengerbang rambut macam keliwon tu (hahahah Jojet) my kazen Wati and her sista Dewi.

Nostalgia betul ni gambar berlatar belakangkan kebun sayur my granny hehehe

sikit lagi mau jadi afro hahahahaha, time raya kan mesti mo bergaya hahaha walaupun rambut kembang semangkuk hahahhaa (sakit sudah perut ni ketawa)

ceria kan?....penangan dari siri jepun satria baja hitam hahahha

to be continue....
www.tips-fb.com
Mama
Salam and hi you guys....



Hehehe... scanned the old photos so ambik kesempatan juga upload here ....


my mom masa muda2


www.tips-fb.com
Back to School
Salam and hi you guys (^_^)


Just got back from class....hmmm new semester, new courses and the most important things are the assignments. Gosh...to tell you the truth, for the first time in my life...hehehe provokasi skit..all my confidence's gone....all gone............(-_-").

I don't know why but probably because of this is my final year and have to do the LI. I'm sure 100% this will haunting me all the time hehehe...

Oh well ... another 2 weeks for research proposal and still I haven't decide any topics. Matailah...lepas ni kena kerja keras lah ... ndak pa ndak pa setahun lagi ni.

Okay guys have to go for menghiburkan hati yang gundah gulana ni...till then sayonara!


www.tips-fb.com
I Go - Aizat/Pete Teo (Talentime)

www.tips-fb.com
Snack
Presenting to you my latest obsession hahhahaha....





Dammit....I'm hungry

www.tips-fb.com
Salam and hi you guys....(^_^)


Last sunday, I went to this rowing thingy for one thing only....because Asuk joined the dragon boat team hehehe besa lah kan...big supporter.

Just enjoy the pictures.....
















www.tips-fb.com
Back on track....
Salam and Hi you guys....

Wah....it's been a while kan (^_^)

bah..jap lagi mo upload pictures

stay tune


www.tips-fb.com
El Divo - Unchained Melody

www.tips-fb.com