KKFM -> bukan sekadar muzik (^_^)
Salam and hi y'all....

Busy bah this lately....dengan writting yang ndak pandai siap2 ni....bosan sudah, motivasi pun menurun tapi nanti ndak boleh konvo kalau ndak siap doiiiiii tulung lah....

Owh owh owh....mo kongsi ja ni sama pembaca di luar sana hehehe....akhirnya radio UMS iaitu KKfm sudah dilancarkan kemarin....nah ni frekunsinya 91.1 tapi siaran hanya di sekitar sini ja lah maksudnya KK, Penampang, Tuaran ja....

Paling sioooook segmen "ampai-ampai" kelolaan si Felix (AF) dan Ramli setiap jam 4 petang hingga 8 malam....very the sabahan punya slang hahahahaha ketawa ja saya dalam kereta dengar dorgan si Felix ni bercakap .... lebih kurang cam si Othoe juga bah hahahaa.... bagus kamurang tunning tu 91.1

Bah itu ja lah untuk saat ini hehehehe......

KKfm bukan sekadar muzik
91.1
www.tips-fb.com

4 comments:

ayaaaa... rugi ni nda dpt dingar d sini... -_-

kak siti..mau dgr jugak..

ya...avasi montok diau ooo hehehehe pandai2 ja sia kan...

ya tp di tuaran pun cam lari2 jg signal dia harap2 next time buli pigi seluruh sabah lah