Aiyoo
What a day...double trouble :puteh_25:

Arrived late ermmmm 8:45 am adeeeh ... long que at Tebobon, car accident (bodoh punya driver!). I just can't understand why some drivers are really stupid and because of their stupidity cause other people's problems too. Can't they be a good driver? Kalau mau cepat, jalan lah awal!

Then when me reached Jln Sulaman....aiyooooooooo this is even worst. I'm getting bored waiting in a such long queue then called office to let them know that I am late.

When I received sms from Asuk, astaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! another car accident near Likas bridge.:puteh_15: so....what can I say? I keep on istighafar because I'm so ANGRY!

MORAL OF THE STORY ----> hehehe jalan awal dari rumah :minimo_20:
www.tips-fb.com

5 comments:

Yeah, leaving early is the way forward...

Gallivanter
http://www.danielfranklingomez.com

yup u're right (^_^)

iya... ko bayangkan aku yg tinggal dlm k/fisher ni bah... aku keluar dari rumah jam 7.15am as usual. Sekalinya punya jem gila babi yg teruk tu. Ndak bergerak. Aku berbaris dari depan Giant. Last-last aku sampai ofis jam 8.30am. Mirah punch kad aku! Awal tahun sudah mirah. Mcm mana ni?? konon dorang ckp tu jambatan yayasan sabah terturun tadi pagi. Jadi sedang di-repair.

oh ya... time jem2 tu kan, percaya ko... sempat lagi kereta di sebelahku ni kan (perempuan), sambil driving ni, dia makan di tapaunya ya!! kalau aku tau, aku bawa set penggulung rambutku!!

Mimi...iya bikin gerigitan kan, sana lah kita mau cepat situ lah juga spoil betul...

Astaga...boleh lagi makan tapau dalam kereta...hehehhe buli jg kasi touch up rambut kan hehehehe